Aquestes setmanes estan sent ben profitoses, hem fet crispetes amb el blat de moro que ens va donar l’avi Ramon del Marc P i hem tastat la carbassa de 9.6kg que ens va regalar.Al microones les crispetes es fan més ràpidament, però que bé i quanta màgia poder veure-les petar a la paella!I quina oloreta de crispetes que vam deixar a l’edifici…Mirant el DVD en anglès ens les vem menjar plegats , ben bé com si fos un cinema.
I què dir de la carbassa…El pere ens va ajudar a obrir-la per la meitat i així vam poder observar com era per dins, no ens imaginàvem l’espai buit del centre, ple de filaments i llavors.hem guardat les llavors i les estem assecant per fer-ne pipes, a més, l’avi Ramon se’n quedarà unes quantes per tornar-les a plantar. Sabíem que al menjador aquest dimecres hi havia crema de carbassa, així que la vem donar a la cuina perquè hi afegíssin la nostra.El resultat, un puré boníssim!