Projecte general d’Escola
Curs 2018-2019

Traces d’un
ESPAI COMÚ

Escola Cooperativa El Puig, Esparreguera, Sant Jordi 2019

L’Escola també és part del territori i també és VOLTA, formada per petites peces que juntes fan una gran força. De la volta, la GIRAVOLTA… amb l’energia dels infants que mai s’acaba, amb aquesta mirada sempre nova, fresca, imprevista; que són capaços de generar amb tanta naturalitat quan el que tenen a les mans és elaborar el traç mateix de la vida. I això és REVOLTA; poder néixer de nou a cada generació, enllaçant amb el que ja hi era i anant molt més enllà, en bé d’ells mateixos i comprometent-se amb el món que necessitem transformar.

Sentir la Itziar González a INTERACCIÓ 18 parlant de la volta catalana des del punt de vista arquitectònic, vinculant-la amb la vida d’una comunitat on tot esdevé indispensable per sostenir-se, ens va inspirar. Una volta com a força comuna des de la petitesa de cadascuna de les peces que la componen. Així és com vam retornar a l’Escola, on ens esperava el propòsit que ens havíem fet aquest curs de posar una mirada especial al món comú que habitem.

I transformar és transformar-se i convidar a què els altres també ho facin. Això és el que us proposem, per aconseguir l’engranatge necessari de persones, de relacions, d’accions, de somnis… capaç de fer-ho avançar tot.

Us hi animeu?
L’equip de mestres de l’Escola Cooperativa El Puig

Algunes pàgines…

En vols un exemplar?

Si vols aconseguir aquest o qualsevol altre exemplar del nostre llibre, pots contactar amb nosaltres emplenant el nostre formulari.

Portes obertes de l’Escola El Puig

Festa de Sant Jordi
Diumenge 28 d’abril de 2019

Portes obertes
Abril 2019 (per decidir).
Auditori Miquel Martí i Pol.

L’Escola
Troba’ns

Carrer de Baix, 20-22
08292 Esparreguera
Barcelona
93 777 22 76
escola@escolaelpuig.cat

Els Blocs

Secundària
Científic
Literari
Dimoni
Gegant
Vampir
Bruixot
Sol
Arc de Sant Martí

Escola Cooperativa El Puig Esparreguera